- Reformarem l’ordenança de participació ciutadana per millorar la participació individual, col·lectiva i associativa en els temes col·lectius.
- Seguirem fomentant la participació en els processos urbanísitcs.
- Impulsarem les audiències públiques i els consells de participació ciutadana.
- Continuarem impulsant les xarxes de barri i d’aquesta manera fomentarem les diferents entitats dels barris, que es coneguin entre elles i que puguin treballar projectes engrescadors pel barri.
- Fomentarem l’elaboració del Pla d’Actuació del Mandat.
- Continuarem fomentant l’enfortiment del teixit associatiu de la ciutat, fomentant la formació especifica per a les entitats.
- Donarem suport a les festes dels barris i fomentarem la implicació de totes les entitats del barri en la festa.
Blog participatiu per a l'elaboració del programa electoral dels i les socialistes de Sant Feliu
+ PARTICIPACIÓ
Farem de Sant Feliu una ciutat participativa. La participació
ciutadana és una peça fonamental del sistema democràtic. Una participació
activa de la ciutadania enforteix la democràcia. La nostra ciutat és molt diversa i té
molts interessos, molts cops, difícils de coexistir. Hem de ser capaços d'implicar i responsabilitzar a la ciutadania de Sant Feliu fomentant la
participació com un instrument que ens ajudi a superar les dificultats de una
societat cada cop més complexa i singularitzada.
Publicat per
PSC Sant Feliu de Llobregat
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Hace falta una reflexión sincera sobre los canales de participación formales,,, porque acaban copados por los partidos políticos y similares (como las asociaciones de vecinos politizadas)... a mi no me verán por ahi... o os inventáis un modelo de participación más dinámico, que garantice que los ciudadanos normales pueden aportar su opinión o será difícil hacerlo funcionar.. más que crear nuevos organismos estables propongo crear canales donde en el diseño de cualquier política de ciudad se establezca una fase donde se hará un pequeño proceso de participación. No hay que olvidar que después hay que rendir cuentas sobre el resultado... en definitiva, menos titulos y órganos y más participación transversal,,, en cada uno de los temas y garantizando que se escuchará al ciudadano a título individual.
ResponElimina